Zavela Trampa i čuvenog princa, sad se šuška da je postala lezbijka

G.S.
Zavela Trampa i čuvenog princa, sad se šuška da je postala lezbijka

Gabrijela Sabatini jedna je od velikih teniskih zvijezdi koje su se tokom godina odlučile povući iz javnosti, a nakon što se poslije skoro godinu dana pojavila i napravila fotografiju s Karlosom Alkarazom, teniski svijet ne prestaje da priča o njoj.

Nekada najljepša teniserka svoje generacije izgleda sjajno i u šestoj deceniji, što je navelo mnoge da se podsjete i njenog privatnog života.

Sabatini se naprasno povukla iz tenisa u 26. godini zbog povrede stomačnog mišića iako je do tada imala mnogo uspjeha.

Osvojila je titulu na US Openu 1990. godne, igrala je finale Vimbldona godinu dana kasnije, četiri puta je zaustavljena u polufinalu Australijan opena i pet puta u polufinalu Rolan Garosa.

Bila je simbol jedne teniske generacije i po mnogima najljepša teniserka u tom trenutku.

Ima najviše pobjeda nad igračicama na poziciji broj 1 među onima koje nikada nisu postale najbolje na svijetu i u izboru "Tenis magazina" proglašena je za 20. najbolju igračicu u posljednjih 50 godina.

U javnosti se pojavljivala vrlo rijetko iako je njena linija parfema globalno popularna. Prije pojave u nedjelju, vidjeli smo je prošli put prije godinu dana kada se pojavila u timu Franciska Serundola na meču protiv Kaspera Ruda na turniru u Majamiju.

 Sada se pojavila na turniru u Argentini i fotografisala s Karlosom Alkarazom.

Mladi Španac je bio oduševljen, pa je napisao u euforiji.

- Hvala ti mnogo Gabi što si došla da me vidiš! Uvijek je fantastično biti u tvom društvu - napisao je Alkaraz.

Teniserka je tokom karijere zaradila 8,7 miliona dolara, a samo od sponzorskih ugovora je povećala tu cifru nekoliko puta.

Nikada se nije udala, iako su njene veze ispunjavale naslovne strane žute štampe širom planete. Dugo se pričalo o njenoj vezi sa kolegom Giljermom Perezom Roldanom, ali ta veza nije mogla da uspije.

 Čuvena je priča kada je princ Albert od Monaka odlučio 1988. godine da je zavede. U jednom trenutku se u medijima pojavilo i da bi uskoro mogla da postane princeza, te da ponese prezime Grimaldi. To se nije desilo.

Već godinu dana kasnije se našla u naručju Donalda Trampa, bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

Sabatini se tada zaljubila u poznatog biznismena i čovjeka koji je gradio imidž plejboja. Ni ta veza nije dugo trajala.

Tokom 1992. godine se zabavljala s Rikijem Martinom, a tih pet mjeseci je često opisivala kao "najluđu ljubav u životu".

Povezivali su je tokom godina i sa Anrijem Lekontom, čuvenim teniserom, ali i s Mikijem Rurkom, holivudskim glumcem koji joj je komentarisao fotografije, te s Leom Monterom, TV voditeljem iz Argentine, ali i Majklom Boltonom, američkim pjevačem.

Te godine ludog prelaženja iz jednu u drugu ljubavnu avanturu često se navode kao razlog zbog kojeg se nikada nije udala. Danas ona nikome ne otkriva da li ima dečka.

To je otišlo toliko daleko da mnogi tvrde da je lezbijka. Sabatini je često fotografisana, nerijetko krišom, u društvu djevojaka, a sve je dodatno podgrijalo to što često na Instagramu objavljuje fotografije s damama.

Pričalo se da je bila u ljubavi s Lujan Grisolijom, bliskom prijateljicom. Ipak, ona nikada nije govorila o tome.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana