Политика везана уз коришћење и похрањивање Колачића (HTTP cookies)

Наше интернет странице које посјећујете користе колачиће. Колачићима се сматрају датотеке мале величине које се привремено похрањују на Вашему тврдом диску, што нашој интернет страници омогућава препознавање Вашега рачунара приликом сљедећег посјета странице glassrpske.com. Наведени алати могу прикупљати и похрањивати техничке податке као што су колачићи, IP адреса корисника и/или посјетиоца, идентификатор мобилног уређаја, податке о интернет претраживачу и слично, али при том не идентификују особу.

Колачићи који се похрањују служе у аналитичке и статистичке сврхе и за функционирање свих значајки интернет странце и бољег корисничког искуства. Ти колачићи могу бити стални колачић који на рачунару корисника остају похрањени и након посјета те привремени колачићи који се похрањују само током посјета страници.

Колачићима трећих страна glassrpske.com се користи за добивање статистичких података о посјећености и начину употребе наше интернет странице.

Подаци који се прикупљају укључују IP адресу корисника, податке о интернет претраживачу, језику, оперативном систему и друге стандардне статистичке податке који се прикупљају и анализирају искључиво у анонимном и масовном облику.

Зависно о поставкама на Вашем интернет претраживачу, колачићи се могу аутоматски прихваћати. Ако нисте сагласни њиховом употребом, колачиће можете у било којем тренутку лако избрисати и/или трајно искључити на вашем рачунару или мобилном уређају помоћу поставки претраживача којим се користите.

Више информација о управљању колачићима потражите на страницама прегледника којим се користите.

Напомињемо како је сврха колачића побољшање и омогућавање употребе наше интернет странице те спрјечавањем или брисањем колачића можете онемогућити функционисање својстава наше интернет страница или узроковати другачији рад и изглед у вашем претраживачу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана