Zašto žene srednjih godina vole mlađe muškarce

GS
Zašto žene srednjih godina vole mlađe muškarce

Istraživanje je pokazalo da su starije žene srećnije s mlađim muškarcima.

Aplikacije za upoznavanje dokazuju da atraktivne žene u srednjim godinama pre mogu privući zgodnog mladića u svojim 20-im ili 30-im, ali ne i 56-godišnjaka van forme, proćelavog i iscrpljenog od piva, s brojnim zdravstvenim problemima.

Poznata seksološkinja i savjetnica za odnose Trejsi Koks smatra da takvi traže žene ispod 40 godina, uvjereni da bi mogli biti privlačni upravo toj grupi žena. To je jedan od razloga zašto mnoge žene srednjih godina otkrivaju radost zabavljanja s nekim mnogo mlađim od njih.

Podaci američkog spiska pokazuju da je postotak brakova između starijih žena i mlađih muškaraca porastao u posljednje dvije decenije: 14 posto brakova žena starijih od 50 godina bilo je s partnerom mlađim najmanje pet godina.

Ne samo da je ženama lakše izlaziti s mlađim muškarcima, one koje to rade su srećnije. Američko istraživanje koje je obuhvatilo ispitivanje 300 žena pokazalo je da su žene s najmanje deset godina mlađim partnerom srećnije od onih s partnerima njihovih godina ili starijim.

Nisu svi mladići otvoreni za zabavljanje sa starijim ženama, a nije ni svaka žena ta kojoj odgovara veza s mlađim muškarcem.

Tip žene koja je sklona izlascima s mlađim muškarcem obično izgleda bolje od prosječne žene iste dobi. Ove žene ne moraju nužno izgledati mlađe od svojih godina, ali imaju veliku seksi privlačnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana