Zara povukla iz prodaje dječju majicu: Roditelje zapanjio natpis na njoj

GS
Foto: Printskrin

Laura je objavila fotografiju dječje majice kratkih rukava, koja je zbog njene pritužbe povučena iz prodaje.

Riječ je o bijeloj majici na kojoj se mogu vidjeti polovice jagode uz tekst: "Zagrizi. Nalet slatkog užitka, što ga čini savršenim ljetnjim zalogajem. Jagoda: mala eksplozija radosti."

Nikada ne bih to obukla svojim ćerkama

Majka smatra da je taj natpis "se**ualno sugestivan".

"Nisam od onih koji su pretjerano osetljivi na odjeću, ali sam bila u Zari i ovo sam vidjela na odjeljenju za djevojčice. Ako ste ovo kupili svom djetetu, treba ozbiljno da porazgovarate sami sa sobom, po mom mišljenju. U šoku sam. Jesam li to samo ja ili ovo jednostavno nije u redu? Nikada ne bih to obukla svojim ćerkama. Ne znam je li problem u meni ili je ovo očigledno pogrešno", ispričala je u video snimku koji je objavila na TikToku.

"Objavila sam ovo na TikToku kako bih dobila mišljenje drugih ljudi i vrlo je jasno da i drugi misle isto što i ja. Vrlo je sugestivno. Ova majica je bila za dijete od 6 do 7 godina i mislim da to nije u redu", dodala je majka.

Zara odmah povukla majicu

Ima i onih koji smatraju da je s majicom sve u redu i da su to samo obične jagode.

Na kraju su se oglasili i predstavnici Zare.

"Nije bilo namjere da riječ 'zalogaj' na ovoj majici implicira bilo šta drugo osim tradicionalnog značenja te riječi, što dokazuje i fotografija jagode na odjevnom predmetu. Međutim, sada razumijemo da su neki pojedinci drugačije protumačili navedeni pojam. Stoga smo majicu uklonili iz prodavnica i sa naše veb stranice i izvinjavamo se zbog bilo kakvog nesporazuma ili uvrede", poručili su iz Zare, a prenosi „Dejli Mejl".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana