Zanima nas samo da li ima ruke: "Devojka sa krilima" i njen suprug strahovali za bebu

GS
Foto: Instagram

Dejana Bačko poznatija kao "Devojka sa krilima" rođena je bez gornjih ekstremiteta, ali to je ne sprečava da živi potpuno normalnim životom, a februaru prošle godine postala je i majka.

Ona i njen suprug Marko dobili su devojčicu kojoj su dali ime Lara, a sada su se u jednom potkastu prisjetili kada je ona bila u blagoslovenom stanju, te su ispričali jednu scenu sa ultrazvučnog pregleda.

Par priznaje da su po malo strahovali da li je sa bebom sve u redu, a kada ih je doktor prvo pitao da li žele da saznaju pol bebe, njima to aposlutno nije bilo važno već ih je samo interesovalo da li beba ima ruke.

- Bili smo jednom na ultrazvuku i sad gledamo bebu i doktor nas pita da li nas zanima pol. Rekoh: "Kakav pol, čoveče, zanima me da li ima ruke, da li je sve okej - rekao je Marko, na šta se Dejana nadovezala:

- Mi smo se to šalili, ali dok sam bila trudna samo je bilo pitanje kako će se beba roditi, samo nam je bilo bitno da se ne rodi kao ja - dodala je mama sa krilima.

Ipak, Marko ističe da ga i to ne bi spriječilo da zadrže bebu.

- A znaš koji je bio moj stav? Šta njoj fali, realno? Ako je sve drugo u redu, ako je to najgore što može da bude, ja potpisujem, pristajem, ali hvala Bogu sve je bilo okej - smatra on, piše Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana