Udala se za samu sebe, pa se razvela: Evo šta je razlog

B92
Foto: Profimedia

Brazilka Sulen Karej, koja trenutno živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, šokirala je korisnike društvenih mreža kada je podijelila fotografije sa svoje svadbene ceremonije.

Umjesto tradicionalne mlade i mladoženje, pred oltarom je stajala potpuno sama, piše B92.

Karej na društvenim mrežama, na kojima ima 434 hiljade pratioca, često pokazuje svoj raskošan stil života koji naziva "sologamijom".

Pohvalila se čak i dramatičnim razvodom u kojem je morala da raskrsti sama sa sobom, uprkos bizarnim pokušajima terapije za parove.

Nedavno je pak podijelila video iz teretane u kojem je pokazala svoju vitku figuru. 

Pozirala je pred kamerom nakon korišćenja sprave u prepunoj teretani pa se čini kako pokušava da ojača samu sebe nakon razvoda.

Novi snimak objavila je samo nedjelju dana nakon što je podijelila razlog svog šokantnog razvoda.

"Shvatila sam da su samoanaliza i refleksija ključne. Važno je znati kada završiti jedan ciklus. Čak i obaveza prema sebi može imati svoje izazove, poput suočavanja s očekivanjem da stalno budeš savršena za samu sebe", kaže Karej.

Dodala je kako je shvatila da je previše pritiskala samu sebe, zbog čega se ponekad osjećala iscrpljenom. Shvatila je, kaže, da je čak i u braku sa samom sobom važno prihvatiti svoje nesavršenosti.

Ona je priznala kako je počela osjećati unutarnji sukob manje od godinu dana nakon što se udala za sebe, zbog čega je odlučila potražiti stručnu pomoć. Prošla je kroz 10 deset sesija terapije.

U braku sa samom sobom se, kaže, osjećala usamljeno, uprkos tome što inače voli sopstveno društvo.

Međutim, sada je influenserka odlučila da podvuče crtu i kaže kako je otvorena za ideju izlazaka s drugom osobom.

Karej je izjavila da joj je društvo sa samom sobom bilo iscrpljujuće, a čini se kako njeno "intenzivno putovanje samospoznaje i prihvatanja", kako je nazvala ovo iskustvo, ide dobro jer novosti dijeli na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana