U Hercegovini biraju “najpoželjnijeg neženju”: Ovo su kandidati

GS
Kandidat
Foto: Fejsbuk | Kandidat

Nakon što je najavljeno da organizacija “Hercegovka godine” organizuje manifestaciju “biramo najpoželjnijeg Hercegovca neženju”, na Fejsbuk stranici predstavljeni su kandidati.

Prijave su bile otvorene do 8. aprila, a izabrani finalisti stižu iz različitih gradova Hercegovine. Kandidati su iz Ljubuškog, Stoca, Širokog Brijega, Mostara, Posušja i Čapljine.

Glavno pravilo za prijavu navodilo je da kandidat mora biti Hercegovac bez obzira na mjesto stanovanja, a takođe u takmičenju su mogli učestvovati samo slobodni momci, razvedeni i udovci.

Na stranici su naveli da će glasanje trajati do 24. aprila ove godine, a to se može učiniti preko mejl adrese, na veb stranici organizacije, Fejsbuk stranici i partnerskim portalima.

Organizatori smatraju da je Hercegovina rasadnik dobrih, čestitih, poštenih, zgodnih i vrijednih ljudi. Podsjetimo prošle godine ovu titulu osvojio je Seid Masnica.

- Kroz ovu manifestaciju, osim što činimo vrijeme veselijim i optimističnijim, takođe promovišemo našu Hercegovinu, ljude i običaje ovog posebnog kraja - rekela je Daniela Škegro, predsjednica Organizacijskog odbora izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana