Tragična sudbina prvaka svijeta s Argentinom: Nakon oca i dva brata, ostao je i bez majke

GS
Foto: Tviter

Sjajni argentinski nogometaš i zvijezda Atletiok Madrida Anhel Korea doživio je tragičnu sudbinu nakon što je ostao i bez četvrtog člana najbliže porodice.

Korei sjajno ide na poslovnom planu. Njegova fudbalska karijera može se smatrati vrhunskom, pošto je s Argentinom prije nekoliko mjeseci postao svjetski prvak, a u Atletiku je jedna od glavnih zvijezda.

Međutim, na privatnom planu ne može se pohvaliti sudbinom. Odrastao je bez oca, koji je preminuo u ranom djetinjstvu, a onda su mu stradala i dvojica braće u Argentini.

Sada je Koreu shrvala vijest o smrti majke. Anhelova majka Marsela Martinez izgubila je bitku s opakom bolešću, potvrđeno je sinoć.
Fudbaler  Atletica bio je mnogo vezan za majku s kojom je odrastao i koja je najzaslužnija jer je postao fudbaler. Dugo se borila protiv karcinoma i na kraju nije izdržala. Majka Marsela odgajala je Anhela u siromaštvu i u opasnom kraju u Argentini.
Kako je isticao prije u javnosti, Korea je zahvaljujući fudbalu zaboravljao tešku sudbinu u djetinjstvu. Zaboravljao bi na gubitke oca i braće i uz pomoć majke postao je vrhunski fudbaler.

Da stvari budu teže, s 19 godina bio je primoran uraditi operaciju srca. Njegova karijera bila je upitna, ali je nakon ljekarske intervencije ipak dobio priliku da napravi sjajnu karijeru, prenosi Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana