Stroga roditeljska pravila Robija Vilijamsa i njegove žene

GS
Foto: Hello Magazine

Ajda Fild otkrila je kako ona i njen suprug, uspješni pjevač Robi Vilijams imaju vrlo stroga pravila kad su putovanja sa njihovom djecom u pitanju.

Ajda Fild otkrila je kako ona i njen suprug, uspješni pjevač Robi Vilijams imaju vrlo stroga pravila kad su putovanja sa njihovom djecom u pitanju.

44-godišnja glumica i 49-godišnji pjevač uvijek lete prvom klasom, dok njihovo četvoro dece tjeraju da lete ekonomskom klasom. Ajda je objasnila da ona i Robi sjede odvojeno od svoje 11-godišnje ćerke Tedi, 9-godišnjeg sina Čarlija, petogodišnje ćerke Koko i trogodišnjeg sina Beaua kako bi ih podstakli da nauče da je prvi razred privilegija koju nisu zaslužili i ne mogu da sjede tamo dok sami ne budu mogli da priušte, prenosi NajženaAlo.

"Moja djeca lete ekonomskom klasom kad god idemo na neko putovanje avionom. Ja skrenem lijevo, a oni u red desno. To je užasno. Mislim, ljudi će misliti o meni da sam ku*ka. Ali nije mi u interesu da odgajam razmažena derišta. Moja djeca će znati da će sjedeti u ekonomskoj klasi sve dok si sami ne budu mogli da plate drugi dio aviona", objašnjava supruga Robija Vilijamsa za Sandej Tajms.

Ona i njen muž nisu jedini slavni roditelji koji imaju stroge stavove o tome kako odgajati svoju djecu da ne postanu tipična nepo-djeca, izraz koji se koristi za sve one čiji su roditelji slavne osobe, a "nepo" je skraćenica za nepotizam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana