Roberto Kavali dobio dijete u 82. godini: Đorđo šesta radost slavnog dizajnera

GS
Roberto Kavali dobio dijete u 82. godini: Đorđo šesta radost slavnog dizajnera

Roberto Kavali je postao otac po šesti put, u svojoj 82. godini. Italijanski modni kreator je u vezi sa ljepoticom Sandrom Nilsen od 2014. godine i ovo im je prvo dijete.

Kavali je sinu dao ime Đorđo, po ocu kojeg su nacisti ubili pred sam kraj rata.

- Sandra se lijepo oporavlja, porodila se prije nedjelju dana ovdje u Firenci - kazao je kreator.

Roberto ima sina Tomasa i kćerku Kristinu iz prvog braka, sa Silvanelom Đanoni. Vjenčali su se 1964. godine i razveli deceniju kasnije. Iz drugog braka, sa Evom Marijom Diringer, ima sina Roberta i kćerke Rakel i Danijelu.

Sandra je uz njega još od drugog razvoda, a kreator joj je na poklon kupio privatno ostrvo u Švedskoj. Nalazi se stotinak kilometara od Stokholma, a koštalo je više od dva miliona funti. Na ostrvu većem od trideset hektara smješteni su četvorosobna vila, lovačka kućica, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i teren za golf.

Ljepotica se bavila manekenstvom od 14. godine, osvojila više titula za mis, a 2008. godine je dospjela i na naslovnu stranicu magazina “Plejboj”.

- Mnogo toga teškog sam proživjeo. Oca su mi streljali kad sam imao samo četiri godine. Poslije toga godinama nisam uopšte govorio. Ali sam preživjeo. I život me je nagradio za sve - kazao je Kavali.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana