Rijetko bi ko prepoznao ovu živu legendu: Ima 93 godine, a od javnosti se krije posljednjih 20 godina

G.S.
Rijetko bi ko prepoznao ovu živu legendu: Ima 93 godine, a od javnosti se krije posljednjih 20 godina

Glumac Džin Hekman (93) mora da ima dobre gene, jer je izgledao prilično zdravo kada je u nedjelju primjećen prvi put poslije nekoliko godina, na ulicama Santa Fea u Novom Meksiku.

Legendarni dvostruki dobitnik Oskara - koji nije glumio u filmu skoro dvije decenije izgledao je prilično zdravo i čilo dok je radio na svom ranču, nakon čega je kasnije “uskočio” u kamionet, otišao po obrok i kafu za ponijeti.

Hekmen - koji ima preko 100 filmova iza sebe - bio je savršeno obučen za aktivan dan, nosio je crni džemper od flisa preko sive majice dugih rukava, plave farmerke i crne patike. Pobrinuo se da se zaštiti od sunca jer je nosio par crnih sunčanih naočara i bejzbol kapu. Iako je logično osjedio, ni dan danas se nije odrekao svojih prepoznatljivih brkova.

Ovo je bila rijetka prilika da vidimo slavnog glumca, jer od 2004. godine živi u potpunoj ilegali. Tada je dao svoj posljednji intervju i to Lariju Kingu u kojem je objavio da ne planira da se vraća na posao, te da smatra kako je njegova karijera završena.

Godinama kasnije, potvrdio je da se penzionisao dok je promovisao svoj treći roman, “Bjekstvo iz Andersonvila” 2008. Godine 2011. su ga u jednom intervjuu pitali da li bi ikada izašao iz penzije da snimi još jedan film, na šta je Hekman odgovorio: 'Kad bih to mogao da uradim u svojoj kući, možda, a da oni ništa ne uznemiravaju i samo jedna ili dvije osobe .' Međutim, nije ostao toliko daleko od industrije koja ga je napravila svjetskom zvijezdom, jer je bio narator dva dokumentarna filma o marincima 2016. i 2017. godine, prenosi stil.kurir

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana