Razvela se samo 48 sati nakon vjenčanja, djever je jedini podržava u odluci

GS
Razvela se samo 48 sati nakon vjenčanja, djever je jedini podržava u odluci

Jedna mlada dobila je brdo čestitki na društvenim mrežama zbog odluke da se razvede od muža samo dva dana nakon vjenčanja jer ju je osramotio na najvažniji dan u životu.

Mlada je otkrila na Redditu da je tadašnji verenik Džejk postao opsjednut gledanjem video snimaka svadbenih šala uoči njihovog vjenčanja. Uprkos obećanju da neće izvoditi gluposti, on je ipak to učinio, piše Ekspres.

"Između ostalog, ti snimci su prikazivali sramotne fotografije mlade koju su mladoženje puštali na projektoru pred cijelom prostorijom ili u mladino lice zabadao u tortu. Odmah sam mu rekla da ne želim tako nešto kod nas. Samo se nasmijao i rekao da ne planira ništa slično", napisala je na Reditu.

Mlada je mislila da je to kraj, ali stalno bi ga uhvatila u nekim čudnim dogovorima sa svojim prijateljima, a odjednom je htio da izabere fotografa za vjenčanje i tortu.

Na početku zadovoljna njegovim novootkrivenim interesovanjem za detalje njihovog vjenčanja, motivisala ga je da preuzme inicijativu s fotografom i tortom.

Ipak, izdala mu je upozorenje dan pre njihovog vjenčanja.

"Podsjetila sam ga dan prije da ću, ako napravi neku takvu šalu, odmah da završim s njim. Kada je došao dan vjenčanja, sve je išlo kao po loju do same ceremonije. Sve dok nije došao trenutak kada je trebalo da siječemo tortu. Cijela prostorija je gledala kako radim prvi rez, a fotograf je stajao ispred nas s fotoaparatom u ruci. Odjednom sam osjetila ruku na potiljku kako mi gura lice naprijed u tortu. Ne samo moja šminka ali cijela venčanica je bila uništena i cijela prostorija se smijala, a moj muž najglasnije. U tom trenutku fotograf je snimio fotografiju i Džejk je rekao da je ovo sada naša fotografija s vjenčanja", ispričala je.

Bila je sva uplakana i lupila mu šamar

Bijesna, okrenula se i ošamarila prije nego što je uplakana istrčala iz sobe.

Želeći da se uvjeri da je dobro, njen novi, djever Frank, pojurio je za njom kako bi vidio kako je.

"Hvala Bogu da karmi nije dugo trebalo da stigne i došla je u obliku njegovog sopstvenog brata. Otrčala sam do toaleta i počela da plačem, a onda sam odjednom čula glasno vikanje iz hodnika.

Izvinjenje mladoženje

Bio je to njegov brat Frank. Kad sam izašla iz VC-a čekao me je. Rekao mi je da Džejk ima nešto da mi kaže. Džejk se tresao i izvinjavao se ne gledajući me u oči. Frank mu je rekao da me pogleda u oči i ponovo se izvini. Čak sam se i ja u tom trenutku pomalo plašila Franka jer sam ga oduvijek smatrala dobrim i nježnim čovjekom. Nikada ga prije nisam vidjela ljutog. Ponovo se izvinio, a zatim nas je Frank odveo nazad u dvoranu koja je iznenada bila vrlo tiha i većina naše porodice je malo postiđeno pogledala u pod. Svečanost je prekinuta i Frank me je odveo kući jer sam bila previše ljuta na mog supruga i nisam htjela da ga vidim", dodala je.

Tokom njihove vožnje kući, Frank se izvinio za oštro ponašanje i otkrio kako je Džejk, dok su bili djeca, činio sve što je u njegovoj moći da pokvari svaku posebnu priliku.

"Kad je bio Frankov rođendan, moj muž bi ga gađao tortom i uništavao mu poklone. Ali tada su njihovi roditelji uvijek to branili govoreći da se braća tako ponašaju. Pa je morao da trpi svako poniženje, ali kad je vidio da moj muž zabija moje lice u tortu, bilo mu je dosta jer je shvatio da je on samo loša osoba koja je svoje zadovoljstvo nalazila u ponižavanju drugih", rekla je.

Mladoženjin brat jedini podržava njenu odluku o razvodu

Pitala je Franka da li misli da bi bilo pretjerano da se razvede od njega, a on je rekao da ne jer je smatrao da zaslužuje bolje. Tada joj je rekao da će joj on pomoći ako bude bila potrebna pomoć oko svojih stvari i dao joj je svoj broj.

Odlučila je da podnese zahtjev za razvod od supruga samo 48 sati nakon njihovog vjenčanja.

"Džejk mi je rekao da to ne radim jer je to samo bezopasna šala. I moja i njegova porodica su mi slale poruke da bi bilo smiješno da se razvedem zbog ovoga. Ali ja to vidim drugačije. Ako uradi nešto ovako uprkos zahtjevima, čak i nakon što je obećao da to neće uraditi, ne mogu da mu vjerujem, bez obzira na to što mi obeća. Moram pretpostaviti da se može i hoće dogoditi suprotno – i da ga uopšte nije briga kako se ja osjećam zbog njegovih odluka. Ova situacija se može prenijeti na toliko puno gorih situacija u kojima bi bilo važno da mogu da mu vjerujem. Čini se da je njegov brat Frank jedini koji me sada podržava i nastaviću s razvodom", dodala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana