Prizor koji će vas raznježiti: Djed zaspao dok je čuvao dijete (VIDEO)

GS
Foto: Printskrin

Svako ko je odrastao uz djeda i baku zna koliko je ovaj period života ispunjen najljepšim uspomenama. Ova ljubav je jedna od najsnažnijih. Sve ono što nisu dopuštali svojoj djeci, kada dobiju unučiće bake i deke to njima dopuštaju i potpuno ih razmaze ljubavlju.

U eri društvenih mreža možemo vidjeti bezbroj snimaka koje mladi roditelji objavljuju sa svojim mališanima, a jedan od njih je privukao pažnju javnosti i postao viralan.

Naime, jedna mama je ostavila bebu na čuvanje svom ocu, a kada je ušla u sobu zatekla je prizor koji je nije ostavio ravnodušnom. Deka je od umora zaspao na kauču, a beba se ispružila duž njegovog stomaka i utonula u najslađi san.

@granbrau One year of defying gravity with grandpa grandpa family fyp viral baby original sound - Vetrxc

Svi novopečeni roditelji znaju koliko bebe u prvim mjesecima imaju neredovan san i koliko muku muče da ih uspavaju, ovaj deka je očigledno pronašao jednostavan način, a bebi nije bilo nimalo neudobno da se ispruži preko njega, piše Kurir.

Ovaj snimak je prikupio više od tri miliona lajkova, i više od osam hiljada komentara. Mnogi su oduševljeni ovom scenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana