Pjevačica Viktorija o svojim životnim izborima: “Trudim se da me ne prepoznaju na ulici”

G.S.
Pjevačica Viktorija o svojim životnim izborima: “Trudim se da me ne prepoznaju na ulici”

Snežana Mišković, poznatija pod umjetničkim imenom Viktorija, jedna je od najpopularnijih rokerki u Srbiji, pa i regionu, a sada je progovorila zašto se odrekla karijere u muzici.

“Stavila sam tačku na svoj opus kada sam shvatila da ljudi ne znaju ko je 'Bijelo dugme' i tako dalje. Ko bi danas slušao to što ja radim? Trebalo je ranije da shvatim, dok sam bila mlađa”, kaže ona, sada potpuno ravnodušno govoreći o muzici, dodajući da se “ježi kada vidi da neko zna svaku reč pesme nekog levog pevača”.

Na pitanje da li to znači da je trebalo da se posveti karijeri “preko grane”, kaže da je trebalo o tome da razmišlja kada je bila mlađa.

“Kad nisam otišla sa 16 godina… Jednostavno, groteskno mi je da pevam samo 'Barakudu'. Meni treba i velika kondicija za takve nastupe, nije to kao danas. Imam diskus herniju već 25 godina kao posledicu. Koliko je puta 'Aerosmit' polomio nogu, pa se Prins povredio… Moja muzika je bila i fizički teška. Uopšte ne pevam više, ne puštam glas”, tvrdi Viktorija i dodaje da to znači da ne pjeva ni u kućnoj varijanti.

Zatim, čuvena rokerka ispričala je i jednu anegdotu, s obzirom na to da se vozi gradskim prevozom.

“Uđem u prevoz, a moja mama pita zašto mi niko nije ustao od mlađih…”, kaže ona, a na pitanje da li je prepoznaju na ulici odgovara da se trudi da do toga i ne dođe.

“Ma, ne. Maskiram se skroz. Ako me neko i prepozna, ja kažem da je pogrešio”, opušteno priča Viktorija, a prenosi “Blic”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana