Ovaj moćni muškarac je novi momak Danijele Martinović

G.S.
Ovaj moćni muškarac je novi momak Danijele Martinović

Danijela Martinović nije se oglašavala po pitanju ljubavnog života otkako se rastala od Petra Graša, a za razliku od hrvatske pjevačice, on je već godinu dana u braku sa Hanom Huljić, sa kojom je dobio devojčicu Albu.

Nakon prekida veze koja je trajala punih 27 godina, splitska pjevačica konačno je pronašla onog pravog sa kojim dijeli iste vrednosti i poglede na život. Prvi susret s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (49) bio je profesionalan, ali ubrzo im se dogodila ljubav.

Zrele godine donijele su joj mir, osjećaj slobode i sreće pa je tom pozitivnom energijom sasvim neplanirano privukla ljubav i okrenula novu stranicu u životu, o čemu je govorila za hrvatsku Gloriju. 

- Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove.

  Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena - istakla je pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana