Napunio 18 i isti dan se vjenčao, mlada plaćena 100.000 evra!

GS
Foto: TikTok

Još jedna u nizu tzv. "milionskih svadbi", a ovog puta raskošno veselje je održano u Ljubljani.

Naime, mladić je istog dana proslavio 18. rođendan i oženio se maloljetnom djevojkom.

Na ovoj svadbi se nije štedjelo.

- Nije bilo ništa na silu, tu je magnetna privlačnost između njih je bila - rekla je majka mladoženje koja je bivša misica.

Kako se čuje na snimku objavljenom na tiktoku, mladoženja je tog dana slavio punoljetstvo i stao na ludi kamen. Mlada je maloljetna i kako se kaže, poprilično mlada, ali prava ljubav je pobijedila (nigdje se ne navode njene godine).

Na slavlju je bilo raskošno, glamurozno i skupo, a novčanice su letjele na sve strane. Čak se pomoinjalo 50.000 evra za bakšiš. Gosti su došli sa svih strana svijeta i nisu štedjeli na poklonima.

Pjevač na slavlju je za svega 4 pjesme uzeo bakšiš od nevjerovatnih 12.000 evra, a domaćin je napravio veselje za pamćenje.

- Mlada te koštala više od 100.000 evra? - pita voditelj.

- To je malo kakva je snaja - odgovara mladoženjin otac.

Zvijezda večeri je bila bugarska pjevačica koja je kraljica romskih vjenčanja, a svi su pali u trans kada je došla i napravila štimung. Bilo je još mnogo muzičara i zvanice su uživale.

Na ovoj veseloj svadbi su se pare čak i na tortu stavljale, prenosi Kurir.

Jedna porodica je dala 10.000 evra, zatim zlatna poluga, skupa umjetnička djela, kuća od 600 kvadrata.. Slavlje je sutradan nastavljeno u porodičnom domu...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana