Mladi tata raspametio milione žena: Izgleda kao Apolon, ali to nije sve što nudi

G.S.
Mladi tata raspametio milione žena: Izgleda kao Apolon, ali to nije sve što nudi

Na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz svog svakodnevnog života, prikazujući sebe kao supruga i oca kakvog bi mnogi poželjeli

Ros Dikerson (35) pokazao je da je moguće uspješno balansirati između treninga i obiteljskog života. Otac je već godinu i po dana i ne odvaja se od svog sina kada je kod kuće.

Na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz svog svakodnevnog života, prikazujući sebe kao supruga i oca kakvog bi mnogi poželjeli. Jutro započinje obavljanjem kućnih poslova dok beba spava: uključuje perilicu veša, hrani mačke i sređuje kuću.

Kako bi provodio što više vremena sa sinom, Ros često trenira kod kuće. Dok vježba, sin je pored njega u ležaljci, a ponekad ga čak i uključuje u svoje vežbe. U braku je sa fitnes modelom Lili Stoks, s kojom često dijeli zajedničke fotografije, ali najviše pažnje na njegovom Instagram profilu privlače slike sa sinom.

Godinama održava strogu dijetu i naporan režim treninga kako bi bio u vrhunskoj formi za takmičenja. Ros na Instagramu ima više od pet miliona pratilaca, gdje otvoreno govori o mentalnom zdravlju i koristi vježbanje kao način da ga održava, uz podršku supruge i sina.

Ovaj bodibilder i otac osvojio je srca mnogih žena na društvenim mrežama zbog svog posvećenog pristupa roditeljstvu i svakodnevnim obavezama, prenosi Alo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana