Marlijeva porodica pokreće sopstveni brend psihodeličnih pečurki

Srna
Marlijeva porodica pokreće sopstveni brend psihodeličnih pečurki

KINGSTON - Članovi porodice legendarnog jamajčanskog pjevača Boba Marlija planiraju da pokrenu proizvodnju sopstvene vrste psihodeličnih pečurki.

Još u martu započeto je partnerstvo vodeće globalne kompanije za proizvodnju psihodeličnih lijekova “Silo velnes” i “Marli merčendajzing el-el-si”.

“Forbs” piše da Marlijeva porodica planira da pokrene svoj brend “Marli jedan”, prenosi “Sputnjik”.

Proizvodnja će uključivati niz funkcionalnih tinktura pečurki različitih vrsta, koje će nuditi niz efekata korisnih za zdravlje i imunitet.

“Kada smo Bob i ja bili mladi, pratili smo strogu, prirodnu dijetu, koja je uključivala i medicinske pečurke. One se uklapaju u našu viziju dobre transformacije svijeta, uz pomoć prirodnih proizvoda”, izjavila je Marlijeva supruga Rita Marli.

Marlijeva porodica pokrenula je 2014. godine ono što je nazvala “prvim globalnim brendom marihuane”. Organizacija “Marli nečural” prodavala je razne losione, kreme i druge proizvode koji sadrže suplemente marihuane.

Bob Marli preminuo je od raka u maju 1981. godine. On je kanabis smatrao integralnim dijelom svoje vjere – rastafarijanizma – i aktivno je zagovarao legalizovanje marihuane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana