Majstor popravio šporet ženi pa je izvrijeđao na mrežama: Da je moja, letjela bi iz kuće

GS
Foto: Printskrin

Jedan majstor za šporet je objavio sliku šporeta koji je popravio i izazvao je pravu buru na društvenim mrežama.

Jedan majstor koji se bavi popravkom šporeta je na društvenoj mreži "X", bivšem "Tviteru", objavio fotografiju šporeta koji je popravljao kod jedne djevojke. To ne bio bio problem da on nije izvrijeđao vlasnicu šporeta zbog izgleda i kvaliteta tog kućnog aparata.

On je svoj posao obavio za koji je uredno plaćen, ali je uprkos tome dao sebi za pravo da komentariše izgled doma u kojem je bio. Napisao je da je "ona njegova devojka, letela bi iz kuće".

"Kod jedne mlade dame... A bogme i lepe, 30 leta. Šporet prljav do bola, masnoća i iza, i na bočnim stranama. Da je moja, letela bi iz kuće. Užas jedan, i užasno i naplatio", napisao je on.

Međutim, na njegov komentar nadovezala se jedna žena koja ga je podržala. To je razbjesnelo druge korisnike društvene mreže "X".

 "Ako joj muž to ne vidi, i mama mu je bila ista takva. A možda je jadnik rastao bez majke. Valjda će oprati kad budu krečili", navela je ona.

Potom se drama i rasprava u komentarima nastavila. Majstor je nastavio da vređa ženu u čijem domu je popravio šporet.

"Muž ju je ostavio baš zbog aljkavosti. Ni da kuva ne zna, a nije krečila dve godine... Ode u pet, dođe kući u tri ujutru. Baraba, a uvek ima para??", napisao je on u komentaru.Jedan majstor za šporet je objavio sliku šporeta koji je popravio i izazvao je pravu buru na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana