Kupio magacin za 860 KM, a u njemu pronašao 7,5 miliona dolara

GS
Kupio magacin za 860 KM, a u njemu pronašao 7,5 miliona dolara

Zamislite da kupite prostor za skladištenje - a da u njemu pronađete čitavo bogatstvo.

Upravo to se desilo u epizodi emisije "Storage Wars" gdje se određene jedinice za odlaganje stvari prodaju na aukciji, a sve što se u njima pronađte postaje vaše. Nekada budu prazne i novac ste "bacili", a nekada vam se cijeli život promijeni u nekoliko trenutaka.

Možete naići na razne stvari u emisijama kao što su "Storage Wars", a ponekad ljudi mogu da dođu do izvanrednih otkrića pukom srećom. Međutim, najzapamćeniji trenutak je bio u emisiji u kojoj se na kraju investicija od 480 dolara, tj.oko  860 KM, pretvorila u osvajanje 7,5 miliona dolara, nakon nevjerovatnog otkrića.

Obožavateljima ove emisije možda je poznat Den Dotson, jer je on na kraju bio tip koji je prodao naizgled bezazlenu jedinicu za skladištenje, za koju se ispostavilo da krije skriveno blago.

Međutim, srećni kupac nije uspeo da zadrži većinu ove količine novca nakon što su prethodni vlasnici jedinice čuli šta se dogodilo.

Dotson je objasnio da mu je prišla žena i rekla da je njen muž od njega kupio jedinicu u kojoj se nalazi sef nepoznatog sadržaja. Žena je rekla da su angažovali stručnjake da otvore sef i kada su konačno uspjeli da ga otvore, otkrili su da se u sefu nalazi 7,5 miliona dolara u gotovini.

- Onda su dobili telefonski poziv, misteriozno, od advokata koji je zastupao ljude koji su izgubili novac i robu u jedinici. Ponudili su 600.000 dolara, onda su to udvostručili na 1,2 miliona dolara i dali nam.
- Pitanje je da li biste ga vratili, ili biste ga zadržali i da li biste trčali u brda, ili biste gledali preko ramena. Šta biste uradili?

Kako god, zaraditi 1,2 miliona dolara od skladišne jedinice koju ste kupili za skoro 500 dolara je vraški dobar posao.

Nažalost za fanove Storage Wars-aa, ovaj dramatični događaj se dogodio na dan kada nije bilo snimanja, tako da kamere nisu bile u blizini da snime nevjerovatan trenutak, prenosi portal Žena Blic.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana