Konstrakta o najpotresnijem koncertu koji je ušao u istoriju: “Bilo je mučno to gledati”

G.S.
Konstrakta o najpotresnijem koncertu koji je ušao u istoriju: “Bilo je mučno to gledati”

Konstrakta ne prestaje da intrigira ljude kako u Srbiji, tako i u regionu. Naime, dala je intervju za hrvatske medije i u njemu prokomentarisala najpotresniji nastup u Beogradu, onaj na kome je pjevala kao predgrupa Ejmi Vajnhaus, ujedno i pljednji nastup planetarno popularne pevačice.

Konstrakta se prisetila koncerta koji nije zapamćen po dobru, posljednjem koji je Ejmi Vajnhaus održala, a na kojem je nastupala i Zemlja gruva, pa je priznala koliko joj je on teško pao.

“Mi smo bili počastvovani što smo tu jer smo Ejmi privatno slušali. Taj momenat je pokrio sve ono što nije bilo tako simpatično, a to je ta njena muka s kojom je to sve iznela. To je bilo dosta mučno, ta njena borba. Mi je iza scene nismo ni videli, samo njeno penjanje na binu i posle”, prisjetila se.

U intervjuu je prokomentarisala i aktuelnu temu skandala koji se dogodio tokom dodele Oskara, kada je Vil Smit ošamario Krisa Roka, nakon što se komičar našalio sa dijagnozom alopecije od koje boluje Džejda Pinket Smit.

“Nemam mišljenje, ćerka mi prepričavala da je bio neki šamar. Džabe me pitaš. Od proba za Beoviziju koje su se pretvorile u ovo ja sam totalno out”, rekla je uz smijeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zašto pričamo u snu?
Zašto pričamo u snu?
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana