Ko je žena košarkaškog genija iz Sombora? Natalija ima master diplomu iz ove nauke, a evo koliko je visoka gospođa Jokić

G.S.
Ko je žena košarkaškog genija iz Sombora? Natalija ima master diplomu iz ove nauke, a evo koliko je visoka gospođa Jokić

Svi se ovih dana pitaju ko je Natalija Jokić, supruga Nikole Jokća. Iza svakog usphešnog sportista stoji usphešna ljubavna veza, stalbilan emotivan život i snažna podrška voljene osobe, gotovo da je pravilo.

 Ovo pravilo definitivno važi u slučaju svetskog košarkaškog asa Nikole Jokića i njegova supruge koja je zaintrigirala svhetsku javnost. Kako je Nikola koračao ka vrhu, svi su požurili da saznaju što više o ženi koja je najbliži svhedok njegovih uspeha.

Nikola Jokić je istorijsku pobhedu Denver nagetsa u finalu NBA lige proslavio sa Natalijom i njihovom ćerkom Ognjenom kao i sa ostalim članovima porodice.

I na tom slavlju je pored brojnih detalja, zapala za oko razlika u visini koja dijeli poznati par. O toj razlici umijela je da se našali i sama Natalija, a nije lako "parirati" Nikolinoj visini od 211 cm.

Ovim detaljem bavili su se i američki mediji poput "thesportslite" koji navodi da je Natalija visoka 173 cm. Ovaj portal je jedan od brojnih koji je pisao o Jokićevoj supruzi koja je bila tema i američkog magazina "Peoplee".

Čime se bavi Natalija Jokić

Natalija se prije udaje za Nikolu prezivala Maćešić. Kada su počeli da se zabavljaju, on je nosio dres Vojvodine Srbijagas, a ona je upisala studije psihologije na Metropolitan Stejt univerzitetu u Americi. Bila je veoma posvećena obrazovanju, zbog njenih studija nakratko su bili razdvojeni, a zatim nastavili tamo gdje su stali kada se Jokić preselio za SAD.

O tome je pričao i sam Nikola: "Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na "Seminole State Collegeu". I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo, ona je otputovala".

"Thesportslite" piše da je Natalija 2018. dobila master diplomu iz psihologije na MSU u Denveru, gdje je i diplomirala. Ona je taj uspjeh obilježila na Instagramu gdje je dobila brojne čestitke.

Pomenuti sajt dodaje da je godišnja plata Natalije Jokić oko 100.000 dolara.

Instagram profil u znaku ljubavi i uspeha

Amerikanci pomno prate i Instagram profil Natalije Jokić koju na ovoj društvenoj mreži prati 48 hiljada ljudi. Pre dvije nedjelje imala je 17.5 hiljada pratilaca, prema pisanju " thesportslite ".

Natalija na Instagram profilu objavljuje niz prelepih porodičnih uspomena, slavi Nikoline uspjehe, otkriva niz zanimljivih detalja iz privatnog života.

Sa Nikolom se vjerila u januaru 2020. a vjenčali su se u oktobru iste godine u Somboru. "Najbolja žurka svih vremena", napisala je pored slike sa svadbe. Imaju ćerku Ognjenu koja je rođena u Denveru.

"Za sve što smo bile juče, za sve što smo danas i za ono što ćemo biti sutra, hvala!", istakla je pored slike sa roditeljima i sestrom Majom, prenosi zena.blic.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana