Ko je Mihaela Savić, Srpkinja švedska Mis Univerzuma?

G.S.
Ko je Mihaela Savić, Srpkinja švedska Mis Univerzuma?

Nije rijetkost da se Srpkinje nađu na vrhu liste najatraktivnijih žena na svijetu. U očima stranaca Srpkinje su najljepše i najatraktivnije žene. Visoke, lepe, karakterističnih crta lica i svuda prepoznatljive u svetu. Tu nisu izostale ni skandinavske zemlje, tačnije Švedska, prenosi Zadovoljna.

Jedna takva ljepotica je i Mihaela Savić iz Švedske, dama srpskog porijekla. Mihaela je rođena 14. marta 1991. godine u Helsingborgu, Švedska.

Već u djetinjstvu bilo je jasno da će izrasti u pravu ljepoticu, te je već sa 14 godina počela da se bavi modelingom, odlazeći na kastinge i revije. U međuvremenu, osvojila je srca Šveđana i ostalih ljudi širom svijeta svojim izgledom, a 2010. godine trijumfovala je na takmičenju Mis Univerzum Švedske.

O Mihaelinom životu se ne zna mnogo jer se u proteklom periodu povukla iz javnosti. Na društvenim mrežama rijetko objavljuje fotografije, a posvećena je svojoj porodici.

Udata je i prošle godine je postala majka mladog Matea.

Interesantno je da je posljednjih deset godina posvećena biznisu i uspješno se usavršava u prodaji i menadžmentu, obuhvatajući oblasti od lepote do IT sektora.

„Vrlo sam vešta u upravljanju budžetom, predviđanju prodaje, strateškom marketingu i analitici prodaje kako bih prepoznala i primenila mogućnosti za generisanje značajnog prihoda. Kao "Key Account Manadžer", svoju organizaciju predstavljam na prijateljski, topli i profesionalan način u svakom trenutku, zadržavajući pritom odlučnost da postignem postavljene ciljeve i dalje ih pomaknem", kaže Mihaela opisujući sebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana