Jokićev život je kao roman: Kako je Nikolino slomljeno srce napravilo haos i vinulo ga među zvijezde

G.S.
Jokićev život je kao roman: Kako je Nikolino slomljeno srce napravilo haos i vinulo ga među zvijezde

Životna priča Nikole Jokića je prosto nevjerovatna. Neke stvari su povlačile jedna drugu i ono što je na momente djelovalo katastrofa ispalo je odlično.

Nikola je danas u NBA ligi, igra veliku ulogu i najbolji je igrač lige. Ipak, moglo je sve da bude drugačije kad je bio član Mege.

Bilo je klubova iz elitnog evropskog društva koji su pratili njegov razvoj, a interesovanje da ga angažuje svojevremeno je pokazala Barselona, što je u dokumentarnom filmu "Čovek koji pravi razliku" otkrio Dejan Milojević, čovjek koji je u velikoj mjeri uticao na Nikolin razvoj.

Naime, skauti španskog tima su došli na meč Mege i Cedevite i u fascikli imali spreman ugovor za Jokića na pet godina, međutim Nikola je je bio ispod svakog očekivanja. Zbog tako slabe partije emisari Barselone su ipak odlučili da ne dovedu budućeg MVP-a jadranske lige.

- Deki (Dejan Miloejvić) je hteo da me ubije. Ne znam, desi se takav dan, malo te neće, a malo i nećeš pa onda bude katastrofa - rekao je Jokić.

Ipak, njegov tadašnji trener, a danas dio stručnog štaba Golden Stejta je otkrio istinu.

- Pretpostavljam da je tako loše odigrao zbog odlaska devojke u Ameriku. Bio je emotivno prazan, njega je to dosta pogodilo. Odlazak devojke u Ameriku ga je poremetio - objasnio je Milojević.

Na kraju se sve namjestilo kako treba, a ta djevojka je upravo Natalija Jokić, Nikolina supruga.

Ko je Natalija koja je ukrala srce Jokiću?

 Među nekim ljubavnim pričama koje okružuju NBA, Nikola Jokić i Natalija Mačešić su još jedan par na listi. Od najboljih prijatelja do braka izgrađenog na povjerenju i razumijevanju, oni su sve videli. Poslije 10 godina poznavanja i 8 godina veze, sada jedno drugo zovu muž i žena.

Nikola Jokić i njegova dugogodišnja djevojka Natalija Mačešić vjenčali su se u oktobru 2020. godine u Srbiji. Svečanost je održana u srpskom gradu Somberu, Jokićevom rodnom gradu. Na nezaboravnoj ceremoniji vjenčanja par je plesao i pjevao sa svojim najmilijima.

 Zajedno su još od srednje škole

Natalija Mačešić i Nikola Jokić zajedno su još od srednje škole kada su oboje imali 18 godina. Par je stupio u vezu veoma rano u svom životu i sagradili su snažan i stabilan odnos. Natalija je diplomirala psihologiju na Univerzitetu Metropolitan State u Minesoti. Igrala je odbojku na juniorskom koledžu u Oklahomi prije nego što je pohađala Metropoliten Stejt Univerzitet u Denveru.

 Natalija Mačešić udata za jednog od najistaknutijih košarkaša NBA lige, Nikolu Jokića, njen lični život je veoma privatan.

Kako kažu, svaka priča o uspehu u NBA ligi mora imati čvrstu osnovu da bi igrač mogao da radi i da se fokusira na usavršavanje svog zanata. Upravo to je slučaj sa Nikolom Jokićem i njegovom suprugom Natalijom. Isti je slučaj i sa Zlatanom Ibrahimovićem i suprugom Helenom, čija ljubavna priča ne inspiracija za mnoge.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana