Iznervirani Alek Boldvin poletio ka novinaru, Hilarija sve snimala

G.S.
Foto: Agencije

Alek Boldvin u ponedjeljak uveče snimljen je ispred kuće reditelja Vudija Alena na Menhetnu u Njujorku, gdje se verbalno sukobio sa Džonom Levinom, novinarom Njujork posta.

"Gospodine Boldvin, šta vas dovodi u Njujork?" pitao je reporter holivudskog glumca, na šta ga je Alekova supruga Hilarija zamolila da ode. Kada je novinar to odbio, Boldvin se, vidno iznerviran, okrenuo i zaletio prema njemu.

"Ne smijete fotografisati ispred nečije privatne kuće!", viknuo je Boldvin, gestikulirajući rukom u kojoj je držao kišobran i pokušavao da odgura Levina natrag na trotoar, prenosi b92.

Hilarija je, očigledno zabrinuta da bi prepirka mogla da preraste u fizički obračun, uhvatila muža i zadržala ga na mjestu sve dok se on napokon nije okrenuo i vratio prema ulaznim vratima Alenove kuće.

"Ali ovo nije... Ovo je javno vlasništvo!", uzvratio je Levin, dok mu je Hilarija i dalje uporno ponavljala: "Odlazi, prestani!". Pritom je energično mahala svojim mobilnim telefonom kojim je verovatno snimala novinara, piše Dejli Mejl.

"Zar stvarno niste povukli obarač? Vjerujete li da je pištolj opalilo bez da ste povukli obarač? Da li se zaista radilo o kvaru?", Levin nije odustajao sa pitanjima o nesreći na setu filma "Rust", u kojoj je glumac slučajno usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu.

Ali Boldvin mu nije odgovorio - vrata iza njega su se već zatvorila

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zašto pričamo u snu?
Zašto pričamo u snu?
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana