Havijer Bardem: Sa Nikol Kidman je proradila "instant hemija"

B92
Foto: Ilustracija

Za Havijera Bardema vreme je uvek od suštinskog značaja. Glumac, koji je otac dvoje dece, kaže da je tajna održavanja njegove čvrste veze sa glumicom Penelope Kruz, upravo stavljanje najbližih na prvo mesto.

Bardem, koji glumi kubansko-američku TV zvijezdu Desi Arnaz u predstojećem filmu "Being d Ricardos", inače rijetko kada govori o privatnom ljubavnom životu.

"Kad imaš porodicu, moraš posebno da paziš na to da nađeš vremena za njih, to je najvažnije", rekao je glumac za "E Njus", tokom premijere filma u Los Anđelesu.

Havijer i Penelope, koji su se vjenčali u julu 2010. godine, poznati su po tome da ne otkrivaju detalje o svojoj romansi. Glumački par ima sina Lea (10) i ćerku Lunu (8).

Najnovija biografska drama prati emotivni život Bardema kao Arnaza pored njegove supruge Lusil Bol, koju igra Nikol Kidman, kako na ekranu, tako i van njega. Magiju koja se dešava između Bardema i Kidman na filmu, glumac pripisuje instant hemiji kojom zrači njegova koleginica.

U šali da su "morali" da imaju hemiju da bi uspjeli, glumac je rekao:

"Nismo imali vremena za probe. Ali, dobra stvar je što smo oboje došli sa puno iskustva koje smo razmenili, i uspelo je - što znači da smo se oslanjali jedno na drugo i verovali ovom drugom", istakao je Bardem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zašto pričamo u snu?
Zašto pričamo u snu?
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana