Gdje i sa kim se ovih dana kupa predsjednik Crne Gore

Telegraf
Foto: Telegraf

Snimatelji portala Telegraf.rs uhvatile su predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića na odmoru, na Svetom Stefanu.

On je spas od vrelih dana  potražio na plaži kod poznatog hotela, gdje je uživao sa porodicom. Milatovići su na plaži bili okruženi velikim brojem članova obezbjeđenja.

Svi koji su vidjeli kako se predsjednik ponaša prema djeci i supruzi, oduševili su se. On se nije odvajao od njih. Na snimku se vidi koliko je Jakov pažljiv otac, igra se s djecom u vodi, a onda zajedno sa suprugom sina uči plivanju.

Kako piše Telegraf, na ovoj luksuznoj crnogorskoj plaži set ležaljki košta 100 evra.

Jakov Milatović s vremena na vrijeme dijeli detalje iz svog privatnog života. Poznato je da se njegova supruga zove Milena i da njih dvoje imaju troje djece, ćerkice Saru i Anu i sina Davida.

- Milena, djeca i ja smo navikli da vikendom kupujemo na pijaci, a onda da zajedno spremamo ručak. To je naš porodični ritual - napisao je jednom na mrežama.

Na društvenim mrežama, naročito na Instagramu on s vremena na vrijeme dijeli porodične fotografije sa različitih putovanja i drugih prilika. Na pojedinim političkim skupovima bio je zajedno sa suprugom i djecom, a oni su i dio promotivnih spotova u njegovoj kampanji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana