Bila je legenda Slagalice: Njeno "dobro veče" svi pamtimo, a malo ko zna da je bila tetka ovog poznatog glumca

GS
Bila je legenda Slagalice: Njeno "dobro veče" svi pamtimo, a malo ko zna da je bila tetka ovog poznatog glumca

Pokojna supervizorka Milka Canić, nezaboravna po svom "dobro veče" iz kviza "Slagalica", ostavila je neizbrisiv trag u srcima gledalaca.

Međutim, mnogi nisu znali detalje iz njenog privatnog života. Malo je poznato da je Milka bila tetka poznatom glumcu Ivanu Đorđeviću, što je on otkrio na svom Instagram profilu.

"Ja nemam fotku sa Nik Kejvom, ali zato imam s’ tetkom. I da imam sa Kejvom, ova bi mi bila draža," napisao je Ivan uz sliku sa Milkom Canić.

Milka Canić je bila vrhunski poznavalac srpskog jezika i pravopisa, kojima je posvetila više od pola veka svog života. Udala se veoma mlada, sa samo 19 godina, i sa suprugom dobila dvoje dece - ćerku Katarinu i sina Tomislava. Nažalost, njen suprug je preminuo prije 20 godina, a Milka je odlučila da ne traži novog partnera, ostajući verna uspomeni na njega.

"Jesam sama. Teško je. Samoća nije dobra ni za koga, ali ja sada ne mogu po cenu života tražiti sebi društvo, sagovornika itd. Ako bi se nešto desilo, to je drugo pitanje, ali ovako kada mi neko kaže "Pa, što ne nađeš nekog?'... Pa, to nije tako lako, naći sad nekog. Treba da izađem, pa da tražim momka," izjavila je jednom prilikom Milka, iskreno govoreći o svojoj usamljenosti.

Kao dijete, Milka je imala velike snove – željela je da postane pjevačica, slikarka, pa čak i astronaut. Iako je kasnije važila za smirenu osobu, priznala je da u detinjstvu nije bila takva. Jednom prilikom je izazvala manji skandal zbog kojeg se pola grada diglo na noge, prenosi NajženaAlo.

Preminula je 19.oktobra 2016.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana