Advokatica savjetuje: Ako se vaš vjerenik bavi nekom od ovih pet profesija, razmislite o udaji

GS
Advokatica savjetuje: Ako se vaš vjerenik bavi nekom od ovih pet profesija, razmislite o udaji

Kažu da razvod jednako teško pada kao i smrt voljene osobe, ukoliko ne želite da iskusite taj bol, ova advokatica savjtuje da se za muškarce ovih profesija ne udajete.

Iako razlozi za razvod mogu biti brojni i raznovrsni, postoje i oni najčešći poput problema u komunikaciji, prestanka ljubavi, nedostatka intimnosti, prevare, finansijskih pitanja i slično.

Ipak, mnogi nisu ni svesni da uspjeh ili neuspjeh braka u mnogome zavisi od posla kojim se bavi suprug. Ovom temom pozabavila se i američka advokatica, koja se pretežno bavi razvodima.

Nju na TikTok-u prati oko 35.000 ljudi, a u videu koji je snimila, ispričala je da je još tokom studiranja otkrila da posao kojim se bavi muškarac može biti velika prepreka u braku. Iako joj se tada ta činjenica činila netačno, advokatica se kroz svoje iskustvo i praksu uverila u suprotno.

Ona je otkrila da postoji pet profesija kojima ako se bave muškarci, brak se neće dobro završiti. Kao sporna zanimanja navela je:

vatrogasce

pilote

policajce

vojnike

hirurge

-Šta je zajedničko ovim profesijama? One čine da se muškarci „osjećaju kao bogovi“ u svojoj profesiji- rekla je advokatica, aludirajući da je narcisoidni kompleks u određenim profesijama problem koji se prenosi i na bračnu sferu.

Partner narcisa nema prava na svoje želje i potrebe, a ako to i zatraži, veza se automatski prekida. Njihove veze su burne, impulsivne, kratkotrajne, strastvene, bez emocija i vezivanja, što će definitivno rezultirati neuspešnim brakom ili razvodom, piše "Najžena".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana