Večeras stavite limun u čarape: Preko noći ćete riješiti problem koji mnoge žene muči!

GS
Večeras stavite limun u čarape: Preko noći ćete riješiti problem koji mnoge žene muči!

Ispucale pete ružno izgledaju, a ni osećaj nije prijatan, jer koža postane zategnuta, grupa, bolna. Stari dobri trik uvek pomaže ženama da bez muke imaju nežna stopala, odnosno pete. Pete su najviše izložene leti kada se nose sandale i papuče i postanu grube već poslije jednog dana.

Upotrebite namirnicu iz frižidera

Redovna nega je zahteva i vreme i novac. Kreme, pilinzi i ostale mazalice treba redovno primenjivati da bi dali dobre rezultate. Zato je najbolje rešenje da se okrenete namirnicama koje već imate u kući – limun je definitivno najbolji izbor, prenosi NajŽena.

Šta treba da uradite

Odaberite limun koji je dovoljno veliki da jedna polovina može da vam prekrije petu, pa ga iscedite. Od dobijenog soka napravite limunadu, a za sređivanje peta vam treba kora koja je ostala. Potrudite se da iscedite sav sok, ali neka unutrašnjost ostane sa pulpom. Polovinu limuna stavite na pete, tako da ih u potpunosti prekriju, kao da poklopac. Preko obujte tanje čarape, tek da limun ne spadne. Ujutru malo istrljajte pete kamenom za pete ili turpijom. Biće nežne i glatke.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana