Teja Dora stigla u Beograd: Sumirala utiske sa Evrovizije pa spomenula i Hrvatsku (FOTO)

GS
Foto: Printskrin

U subotu je održano finale Evrovizije u Malmeu, a pobjedu je odnio Švajcarac Nemo sa pjesmom "The Code".

Srpska predstavnica Teja Dora, koja je zauzela 17. mjesto sa pjesmom "Ramonda", stigla je sinoć iz Švedske u Beograd.

Nju je na aerodromu sačekala mama, kojoj je poletjela u zagrljaj, ali i medijske ekipe, sa kojima je sumirala utiske o učešću na najpopularnijem muzičkom takmičenju.

Kako je rekla, zadovoljna je plasmanom koji je ostvarila na takmičenju. Navela je i da nije shvatila zašto je Holandija diskvalifikovana.

"Što se tiče Izraela, situacija je takva kakva jeste, poenta takmičenja je da se muzikom ujedine svi", rekla je Teja Dora.

Mlada pjevačica je navela i da joj je žao što nije dobila više glasova od hrvatskog žirija, ali je, kako kaže, čula da je dobila maksimum od hrvatske publike.

Majka Teja Dore, Jasna Jojić takođe je govorila za medije, rekavši da je očekivala bolji plasman svoje ćerke na ovom prestižnom takmičenju.

"Očekivala sam da „Ramonda" bude prva jer je super pesma i Teodora je to odlično otpevala! To su neki novi trendovi sada, a ne samo ideje mira i ljubavi... Pobednikom sam oduševljena, njegovom istrajnošću, što je izvodio sve one vratolomije dok je pevao. Nisam sigurna samo da li je Švajcarska za pobedu", kazala je Jasna za medije, piše B92.

Prema njenim riječima, Teodora je zadovoljna plasmanom.

"Teodora je bila realna, rekla je da je ovo dobar plasman, 17. mesto. Za mene je ovo dobro, ako nisi prvi, onda je svejedno gde si na tabeli, da l' si treće ili 23. mesto... Verujem da ona sad hoće da se odmori, sigurno je jako umorna", dodala je pevačicina majka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana