Eleonora Predin: Nega na prirodnoj bazi imperativ lepote

Gordana Kopanja
Eleonora Predin: Nega na prirodnoj bazi imperativ lepote

BANjALUKA - Jedna indijanska poslovica kaže: “U biljkama se može naći sva moć ovog svijeta“, što je ujedno i glavna karakteristika prirodne kozmetike koja pomaže koži da ojača svoje prirodne procese i dospije u stanje harmonije. S obzirom na to da je naša koža odgovorna za čitav organizam, važno je pokrenuti njen prirodan način funkcionisanja, kako bi postala zdrav organ sposoban da sam prevazilazi određene nepravilnosti, a ne dodatno je opteretiti.

-Zdrav život i nega na prirodnoj bazi su godinama unazad moj imperativ lepote. Odluka da svoju ljubav prema navikama i uticaj koji imam, usmerim u stvaranje svojih proizvoda bila je najbolja odluka u životu - kažeo za „Glas Srpske“ preduzetnica  Eleonora Predin.

Zajedno sa timom dermatologa, napravila je proizvode koji su namijenjeni svima ženama, muškarcima a neki i djeci.

-Sastav svih proizvoda potpuno je prirodan i osim osnovnih sastojaka aloe vere, hijalurona i nane, u njima se nalaze prirodna ulja i puter i sve je prijatnog mirisa mente, koji dolazi od biljke Menta Piperita. Dodala bih da se proizvodnja vrši u strogo kontrolisanim uslovima, uz nadzor tehnologa - naglasila je Eleonora.

Što se tiče konkurencije na tržištu, Eleonora je rekla da je gotovo i nema.

-Konkretno za proizvod Viva by Ela Aktivnog kiseonika nema direktne konkurencije. Proizvodnja naših priozvoda se vrši u pouzdanim proizvodnim pogonima, koji mogu da u traženom roku proizvode potrebnu količinu, bilo da se radi o dva, pet, 10 ili 20.000 komada.Takođe, budžet kojim raspolažemo, iako smo mlada firma može da podrži ovu potražnju. Viva by Ela proizvodi su nastali kao logičan sled događaja mog angažovanja na društvenim mrežama prethodnih godina. Sve što sam promovisala na svojim profilima i zajednice koje sam tu izgradila, su bazirane na zdravom načinu života, zdravim navikama, ishrani i prirodnoj negi.Ljudi mi veruju, jer znam šta promovišem svih ovih godina - priča Eleonora za "Glas".

 

Osnovna prednost Viva by Ela proizvoda je to što se radi o prirodnim formulama bez vještačkih konzervanasa i dodataka, svi priozvodi su bez aluminijuma parabena i silikona. Amabalaža prozvoda je biorazgradiva, od ekoloških prihvatljivih materija, o čemu je posebno vođeno računa.

Najvažnija uloga u Eeleonorinom životu je kako kaže uloga majke jedne djevojčice.

 -Upravo zbog toga imam odgovornost da svim devojkama, ženama, muškarcima i deci ponudim nešti prirodno, blage formule, a što će im doneti benefite za kožu - istakla je Predin..

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana