Probao je dijetu slavnog holivudskog glumca: "Teže je nego što sam mislio" VIDEO

Agencije
Probao je dijetu slavnog holivudskog glumca: "Teže je nego što sam mislio" VIDEO

Glumci su često primorani da se dobro fizički pripreme za neku ulogu i da budu u dobroj formi. Često su na strogom režimu ishrane i redovno idu u teretanu.

Posebno u dobroj formi moraju da budu oni glumci koji se spremaju za akcione filmove i sve one u kojima se zahtjeva dobra fizička sprema. Jedan od njih je i holivudski glumac Džejson Momoa, koji je prošlog ljeta tumačio ulogu Akvamena u istoimenom filmu.

Jedan jutjuber, Vil Tenison, odlučio je da proba dijetu koju je držao Momoa i da redovno ide da vježba.

Dan je počeo doručkom koji se samo sastojao od sendviča sa puterom od kikirikija i meda i tanjirom voća (lubenice i borovnice). To se čini kao skroman obrok, a Momoa je u jednom intervjuu priznao da se brzo deblja, pa da mora da unosi malo masti, pogotovo kad se sprema za neku ulogu. Glumac mnogo voli pivo, pa je spreman da se odrekne šećera, ali dok može tokom dana da popije ovo omiljeno alkoholno piće.

"Ne dižem tegove osim ako mi ne plate za to", rekao je Momoa, te dodao da trenung mora da bude zabavan i zanimljiv.

Tenison je potom otišao u teretanu, te nakon treninga izjavio da je bio veoma težak.

"Teže je sto puta nego što sam mislio da će biti", dodao je.

Za ručak je pojeo polovinu avokada, spanać i tunu. Za večeru je pojeo porciju spanaća i šniclu. Nakon večere odradio je kardio trening poslije kojeg je slijedio još jedan, četvrti obrok koji se sastojao od druge polovine avokada, spanaća i porcije pilećeg mesa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana