Prema feng šui načelu, sapun vam može promijeniti život

GS
Prema feng šui načelu, sapun vam može promijeniti život

Ako ste poznavalac feng šui vještine, vjerovanje da sapunom možete oprati svoje lične probleme zasigurno vas nije iznenadilo, a ukoliko niste toliko upućeni u ovakav način života, pokušaćemo da vam približimo o čemu je riječ.

Počećemo od toga da po feng šuiju sve ima svoju energiju koja utiče na nas i na događaje u našim životima, pa i predmeti koje svakodnevno koristimo.

Osnovni principi feng šuija bazirani su na čistoći u kući, ali i u tijelu, jer svako od nas posjeduje energetsko polje ili auru, koju je neophodno čistiti.

Voda je majka svega što je živo i posjeduje veliku moć u pročišćavanju. Međutim, ta moć nije bezgranična, pa u nekim slučajevima potrebno je iskoristiti i sapun.

Sapun koristimo svaki dan, najmanje nekoliko puta. Sa njim čistimo kožu, a čišćenjem kože pročišćava se i naša energija.
Stoga je jako bitno da razmišljamo o tome kakav sapun koristimo, i da biramo one koji na nas djeluju blagotvorno.

Većina pri odabiru sapuna gleda neke osnovne stvari, poput toga da li isušuje kožu ili ne. Ali, kada je reč o feng šuiju, treba da obratite pažnju na ovaj detalj.

Kada kupujete sapun uvek gledajte sastav. Poželjno je da sapun bude maksimalno prirodan i da se sastoji od čvrstog organskog ulja, sa dodatkom prirodnih aroma i mirisa, odnosno eteričnih ulja.

Ipak, feng šui savjet je da takav prirodan sapun napravite sami, jer njegovim stvaranjem svi vaši problemi biće „oprani".


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana