Zelena boja dominira jesenskom i zimskom garderobom

gs
Foto: skrinšot

Nakon jesenskih kolekcija koje su označile kraj ljeta i najavile početak još jedne raskošne modne sezone, na police naših omiljenih modnih trgovina uskoro su stigle i prve zimske kolekcije.

U nekoliko redizajniranih klasika te potpuno novim modelima, krojevima i siluetama, kolekcije za sezonu jesen/zima 2021./2022. istaknule su raskoš noviteta među kojima se istaknulo nekoliko jasnih favorita.

Baš kao i svake godine, u središtu hladne sezone i njezinih najpoželjnijih modnih trendova istaknula se raskošna paleta boja. S naglaskom na neutralne nijanse, ali i dodatkom nekoliko vibrantnijih boja, jesenska i zimska paleta u trenu će osvježiti naš look i stvoriti efektne kombinacije, čak i kada je riječ o onim najjednostavnijima poput bluze i traperica ili ležernog izdanja omiljene haljine. Odmak od jednostavnosti neutralnih boja ove ćemo jeseni i zime pronaći u zemljanim tonovima.

U zemljanoj paleti boja krije se jedan od najraskošnijih i najpoželjnijih trendova sezone – raskošne i neodoljive nijanse zelene boje.

Zelena boja u jesenskom i zimskom izdanju

Istovremeno decentna i efektna, zelena boja u svim svojim nijansama donosi spoj svježine i svestranog karaktera zbog kojeg ćemo  birati kao savršeni dodatak našoj garderobi u svakoj sezoni.

Zelena boja u modnu priču ove sezone donosi sve od nježnih nijansa mente i kadulje do khaki, maslinastih i raskošnih smaragdnih tonova.

Osim raskošnim izgledom, nijanse zelene ističu se i jednostavnošću kada je kombiniranje s drugim bojama riječ jer jednako dobro izgledaju u spoju s neutralnim bojama, zemljanim, pastelnim i jarkim nijansama. Upravo su to razlozi zbog kojih ih poznate modne kuće, dizajneri i brendovi biraju kao savršeni koloristički izbor za pregršt odjevnih komada i modnih dodataka svake, pa tako i ove sezone.

Kao jedan od najpoželjnijih modnih trendova posljednjih sezona, nijanse zelene još jednom će osvojiti modni svijet ove jeseni i zime u bezbroj različitih izdanja – od ležernosti modela do elegancije svilenih i šljokičastih haljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana