Vrijeme je za bijeli T-shirt

GS
Foto: Ilustracija

Kada bismo morali izdvojiti onaj jedan odjevni predmet iz kojeg se ne skidamo čim zatopli, to bi svakako bila obična bijela majica.

Naime, riječ je o komadu koji se s lakoćom prilagođava raznim stilovima oblačenja, a odličan je i za lagane slojevite kombinacije. Upravo zato, ako već niste, idealan je trenutak da nabavite nove modele koji će vam zasigurno biti omiljeni.

Što se tiče kombinacija, bijeli T-shirt tokom toplijih dana najčešće kombinujemo s neutralnim komadima kao što su obične traperice, omiljene trendi patike i oversajzd blejzer. Ova kombinacija je vrlo šik, minimalistička, a tako posebna, stoga volite li takav izgled, riječ je o odabiru s kojim nema greške. S druge strane, bijele majice se sjajno kombinuju i sa suknjama ili pak ostalim modelima hlača, a preko možete nositi lagane kardigane, traper ili kožne jakne. Takođe, T-shirt nosimo u dnevnim, ali i večernjim prilikama, a tada sve što trebate jest odabrati nešto glamurozniji ostatak kombinacije i poigrati se detaljima.

Naravno, postoje i one s detaljima, pa ako volite ipak nešto upečatljivije modele, ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći odgovarajuće T-shirte, piše fashion.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana