Megan Markl blistala u crvenoj haljini dubokog dekoltea na svečanosti u Njujorku

gs
Megan Markl blistala u crvenoj haljini dubokog dekoltea na svečanosti u Njujorku

Megan Markl pojavila se juče u zanosnom izdanju na svečanosti "Salute to Freedom" u Muzeju Intrepid u Njujorku.

Na obilježavanje Dana veterana Markl je stigla u pratnji supruga, princa Harija pe je ukrala pažnju raskošnom crvenom haljinom dubokog dekoltea.40-godišnja Megan zasjenila je prisutne u fantastičnoj jarko crvenoj haljini Karoline Herere i štiklama Đuzepea Zanotija.

Markl, koja je u junu rodila kćer Lilibet Dajanu, pridružila se svom suprugu princu Hariju  na događaju, gdje je uručio inauguralne nagrade  petorici vojnika, veteranima i vojnim porodicama.

Haljinu, koja je imala dubok dekolte i mašnu na leđima, je dopunila punđom u balerina stilu, izvučenim ajlajnerom i crvenim špicastim salonkama.

Dodala je dijamantnu narukvicu koju je nekada posjedovala princeza Dajana, naušnice Majson Birks, kao i mak u čast Dana veterana u SAD-u i Dana sjećanja u Velikoj Britaniji.

U Britaniji, cvjetni broš predstavlja one vojnike koji su izgubili živote tokom rata. Simbolika maka je tradicija koja datira još iz Prvog svjetskog rata, kada je Džon Meker napisao pjesmu "In Flands Fields" nakon gubitka prijatelja u bitci, a sada mnogi nose mak u novembru kao znak sjećanja.

Sinoćnje pojavljivanje označava prvu javnu svečanost kojoj je par prisustvovao otkako se povukao iz kraljevske porodice i preselio u Sjedinjene Američke Države.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana