Kolekcija Jelene Đukanović na prestižnom Adria Summitu

GS
Kolekcija Jelene Đukanović na prestižnom Adria Summitu

Na prestižnom događaju Adria Summit, koji je okupio poslovne lidere iz cijelog svijeta, istakla se i modna revija dizajnerke Jelene Đukanović, koju su fanovi mode zapamtili nakon što su njeni radovi završili na naslovnici veb izdanja italijanskog Voga.

Svijet mode s nestrpljenjem je iščekivao Jeleninu reviju i njene kolekcije "Iner Vojs" koja je osvojila srca kako domaćih, tako i internacionalnih ljubitelja mode, koji su imali priliku da prisustvuju nesvakidašnjem modnom događaju prožetom energijom i kreativnošću.

“Kolekcija predstavlja odu ljepoti prihvatanja unutrašnje istine, objedinjenoj sa suštinom moderneženstvenosti u njenom najčistijem obliku. Svaki komad kolekcije svedoči o nevidljivim narativima, dok se pod nazivom “Iner Vojs” predstavlja simfonija urbane sofisticiranosti.”, rekla je Jelena za portal "See Srpska".

Modna revija, koja je održana u Lounge Golf klubu Kempinski Adriatic hotela, je bila spektakularna, posebno jer su na pisti bili čuveni slovenačkih top modeli koji su s lakoćom nosili komade iz kolekcije, dok su samoj reviji prisustvovali i neki od najpoznatijih imena modne industrije. Među njima je bio i Ashok Murti, čuveni stilista, čija je prisutnost samo dodatno podigla atmosferu događaja.

Svakim korakom revija je pokazivala da je moda ne samo izraz stila i trendova, već i dubokog emocionalnog i kreativnog iskustva koje je mlada dizajnerka uspjela da dočara tokom iventa.

O spektaklu večeri govori i muička podloga podržana od poznate manekenke i DJ umjetnice Nadežde Dimitrijević, koja je bila neizostavan deo revije.

Ona je nosila komade iz kolekcije na pisti, a potom je svojom muzikom i energijom dodatno začinila after- party nakon revije, što je dovelo do savršenog spoja mode i zabave

Ova revija je imala poseban značaj za Jelenu Đukanović, jer je označila početak nove faze u njenoj karijeri. Svi komadi iz kolekcije "Inner Voice" su sada dostupni u limitiranoj seriji na sajtu jelenadjukanovic.com, što je oduševilo ljubitelje mode.

Modna revija Jelene Đukanović na Adria Summitu je bila kombinacija umjetnosti, muzike i stila, čineći je jednim od najzapaženijih događaja ove godine u svijetu mode.

Jelena se školovala na italijanskoj akademiji za modu i dizajn Accademia del Lusso, a potom kao student generacije upisala master na Istituto Marangoni-u u Milanu, gdje se našla među najtalentovanijim studentima iz različitih krajeva svijeta, a potom završila kao jedna od najboljih.

Nakon povratka iz Italije postala sam član Udruženje likovnih umjetnika primenjenih umjetnosti i dizajnera Srbije, te sam i u okviru ovog udruženja imala različita angažovanja i izlaganja u svojoj zemlji, a uporedo je počela svoju karijeru na poziciji Head of Design za brend Bonatti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana