Jelena Đoković u prvom planu: Poslovna elegancija i ležernost na Vimbldon

GS
Jelena Đoković u prvom planu: Poslovna elegancija i ležernost na Vimbldon

Novak Đoković trenutno igra meč osmine finala na Vimbldonu, a na crtu je izašao danskom teniseru Holgeru Runeu. Noletu i ovog puta podršku sa tribina pružaju supruga Jelena i njihova djeca Stefan i Tara.

Jelena Đoković od početka poštuje nepisan kodeks oblačenja na Vimbldonu, a opšte je poznato da je ovo najprestižniji i najstariji teniski turnir sa izraženom tradicijom. Ona je, naime, od prvog Noletovog meča na ovogodišnjem takmičenju imali smo priliku da je vidimo u elegantnim, veoma finim izdanjima, pa je to slučaj i ovog puta.

Lijepa 38-godišnjakinja najčešće je odana poslovnoj eleganciji, pa je ponovo pribjegla tom oprobanom receptu dodavši mu nonšalantni pečat izborom majice.

Ona je, naime, izabrala prefinjene pantalone u boji šampanjca i vrlo moderan kratki sako od tvida, a ova dva komada ponela je uz običnu pamučnu majicu u bijeloj boji, koja je unela malo ležernosti u čitav stajling.

Zvijezda autfita je svakako Jelenin sako u crnoj boji i sa zlatnim dugmićima, a riječ je o vrlo trendi komadu koji je ovog proljeća bio pravi hit. Jaknice i sakoi od tvida su otmeni i damski, lako se uklapaju i nosivi su u brojnim prilikama - od jutra do mraka. Inače, ovaj komad obožavaju i španska kraljica Leticija i Bridžit Makron.

Efektne zlatne minđuše zaokružile su ovu modnu priču, a Jelena se opredjelila za nježnu, diskretnu šminku i jednostavnu frizuru, odnosno nizak rep.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana