Zavirite u dom Dženifer Aniston koji pršti od prirodnog luksuza

Telegraf
Zavirite u dom Dženifer Aniston koji pršti od prirodnog luksuza

Kao što biste i očekivali od jedne od zvijezda najvećeg sitkoma svih vremena, Dženifer Aniston je vlasnica prilično impresivnog doma.

Zvezda "Prijatelja", pokazala je svoju nekretninu na Bel Eru u intervjuu za "Architectural Digest" 2018. godine, podižući ljestvicu u svijetu dizajna enterijera, pogotovu među holivudskim vlasnicima velelepnih vila. Svi su željeli ovakvu kuću!

Kuća, koju je kupila 2011. godine, izgrađena je 1965. godine. Naravno, Dženifer je imala pomoć od strane stručnjaka iz industrije, odnosno Stivena Šedlija koji je transformisao unutrašnjost imanja.

AD je izvijestio da su dizajner bašte Marčelo Vilano i pejzažni arhitekta En Atinger reorganizovali prostore na otvorenom kao niz međusobno povezanih prostorija - terasa i vrtova inspirisanih Azijom. Na fotografiji koja je objavljena na "Instagramu" dizajnera enterijera, fanovi su bili počašćeni pogledom na Dženiferino dvorište koje ima zen vibraciju, zahvaljujući horizontalnoj drvenoj oplati, velikim stijenama i izvjesnom tušu na otvorenom.

Crni hrom je privlačna karakteristika koja se ne viđa u prosječnom dvorištu. 

Džen obožava drvo, kamen i bronzu, materijale koji imaju pravu suštinu i dubinu. Bez obzira na to koliko je nešto lijepo ili glamurozno, mora da bude toplo i privlačno, kada je ona u pitanju. Zato su odmah pored tuša stijene i zelenilo - pa ovo izgleda kao prava mala oaza mira na skrivenoj plaži.

Spoljni tuš čini da se dvorište učini luksuznim i prijatnim i pružaju priliku da se igrate sa različitim materijalima koji mogu da dopune dizajn bašte i donesu luksuzniji osjećaj u prostor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana