Srušena Bodirogina vila, komšije očajne

Blic
Foto: Zoran Ilić / Ringier

TIVAT - Slavni košarkaš Dejan Bodiroga prije skoro tri godine prodao je bogatom Rusu luksuznu vilu u Kaluđerovini kod Tivta, koju je, kako pišu domaći mediji, novi vlasnik srušio.

Navodno je novi vlasnik Bodiroginog imanja srušio do temelja nekadašnju kuću slavnog košarkaša, kao i dvije koje su se nalazile pored njegove, a koje je takođe kupio, kako bi na tom ogromnom placu sagradio velelepni hotelski kompleks.

Ekipa "Blica" je jednom prilikom uslikala vilu poznatog košarkaša koja je odisala luksuzom.

Vila se nalazila nadomak mora i bila je sklonjena od znatiželjnih pogleda, okružena zelenilom.

Ogromna zelena ograda se prostirala duž cijele vile, a na samom ulazu se nalazila crna raskošna kapija.

U dvorištu ove nekretnine bile su palme, dok se pogled pružao na pučinu mora.

Komšije očajne zbog prodaje

Ta Bodirogina kuća je bila jedan velelepan objekat. Novi vlasnik Rus ju je nekoliko mjeseci nakon kupovine srušio sa još dva objekta pored Dejanove kuće kako bi sagradio hotelski rizort. Toga još nema. To je tu, pored ove ogromne vile sa ogradom na obali. Šteta. Baš je bila urađena s puno stila, jedna od najljepših ovdje. Dejan je tu nekretninu pazario u prilično lošem stanju, bila je ruinirana i zapuštena, pa ju je preuredio po svom ukusu i silne pare je dao za nju. On je ovdje najčešće boravio tokom ljeta s porodicom, a njegov brat je češće bio tu, pa i tokom zime - ispričao je jedan komšija za Kurir.

Bodiroga uživao u vili

Bodiroga je nekada pričao kako je provodio ljetnje dane u ovoj kući na moru.

Leškarimo i po 20 minuta u krevetu... Ujutru, prva slika po buđenju nam je more, ostrvo i dio zaliva. Taj trenutak je čaroban. Kad je napolju toplo, otvaramo prozore i slušamo talase. Ivana (supruga, prim. aut.) i ja volimo da pijemo kafu na nekoj od terasa, a omiljena nam je ona u prizemlju - ispričao je svojevremeno slavni košarkaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana