Kako očistiti krpu za pod i ukloniti neugodne mirise

G.S.
Kako očistiti krpu za pod i ukloniti neugodne mirise

Voljeli to ili mrzili, čišćenje je posao koji morate obaviti.

Prljavština i prašina svakodnevno se gomilaju u našim domovima, stoga je naša dužnost održavati ih čistima.

Jedan uobičajeni zadatak je brisanje poda. Svi prolijemo nešto gotovo svaki dan, ali krpe za pranje mogu postati prljave i početi smrdjeti.

Međutim, savjet gurua koji se na društvenim mrežama naziva SAL Klining for Ju, obećava da će ukloniti neugodne mirise s vaše krpe. Kako tvrdi, postoji izvrstan trik za održavanje svježeg mirisa vaše krpe.

Potrebno vam je samo nekoliko osnovnih stvari za temeljito čišćenje mopa. Štoviše, ove sastojke vjerojatno već imate kod kuće. Tim je objavio videosnimak koji pokazuje kako čiste svoju krpu i detaljno opisao korake koji su potrebni, prenosi Kliks.

„Kako spriječiti miris mopa? Koristite ocat ili sodu bikarbonu da vam mop bude mirišljav. Ocat je prirodni dezodorans koji može pomoći u uklanjanju neugodnih mirisa s vašeg mopa. Dodajte jednu šalicu bijelog octa ili jednu šalicu sode bikarbone u kantu vruće vode i ovom mješavinom očistite glavu krpe. Nakon čišćenja, isperite glavu krpe običnom vodom i objesite je da se osuši“, otkrio je stručnjak.

Održavanje krpe svježom nije tako teško kao što se čini. Zapravo, sasvim je jednostavno. Ljudi su bili oduševljeni savjetima na internetu i čudili su se što ih ranije nisu isprobali. Čini se da je mnogima dosta njihovih smrdljivih krpa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana