Zvezde Granda u Srbiji niko ne gleda

Agencije
Zvezde Granda u Srbiji niko ne gleda

Kako pišu srpski mediji, "Zvezde Granda" su dosadile građanima Srbije. Prošle subote baraž "Zvezda Granda" prošla su tri takmičara iz Bosne i Hercegovine. Priliku da nastave takmičenje dobili su Jasmin Hanić iz Srebrenika, Ajša Kapetanović iz Sarajeva i Mustafa Omerika iz Mostara.

Kandidati iz Srbije ispali su iz daljeg takmičenja jer gledaoci za njih nisu glasali kao za kandidate iz BiH. Razlog tome je što se drastično smanjio broj ljudi u Srbiji koji prati "Zvezde Granda", a samim tim i glasa. Očigledno da je mnogima ovaj šou dosadio pošto se organizuje već godinama. Sada većinom glasaju Bosanci, a isto je bilo i prošle godine, kad je pobijedio Amar Gile Jašarspahić iz Kaknja.

- Sama činjenica da baraž, kad je tenzija najveća i kad se odlučuje ko će se od takmičara plasirati u finale, prođu tri takmičara iz Bosne i nijedan iz Srbije dovoljno govori o tome kakva je situacija. Izgleda da je našem narodu "Grand" dosadio - kaže izvor blizak produkciji i dodaje da će se vidjeti raspoloženje publike sada, kada će takmičari opstajati samo zahvaljujući glasanju putem SMS poruka, i onda će se pokazati da je interesovanje u Srbiji za ovaj šou u velikom opadanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana