Zvezdan nadgledao kćerku i zeta

Agencije
Zvezdan nadgledao kćerku i zeta

Predsjednik zajednice Jelen superlige i predsjednik OFK Beograd Zvezdan Terzić igrom slučaja naletio je na kćerku Mašu i njenog momka Veljka Ražnatovića, Cecinog sina, na popularnom beogradskom splavu.

 Kako pišu srpski mediji on je sa prijateljima izašao na jedan od prestoničkih splavova, ali nije znao da će njegova mezimica i zet upravo tu proslavljati  rođendan zajedničke prijateljice.

- Kada ih je Zvezdan ugledao, najnormalnije im je prišao. Prisno je pozdravio Veljka i s njim popričao nekoliko minuta. Maši i njemu poželio je lep provod, a onda je sa trenerom košarkaša Radničkog Mutom Nikolićem i još nekim prijateljima seo nekoliko stolova dalje od njihovog.
Malo-pomalo bacao je pogled na kćerku, iako nije imao potrebe da brine. Ona je lepo vaspitana djevojka i bila je u dobrom društvu. Čak ni sinu Svetlane Cece Ražnatović nije bilo neprijatno od njega jer on ima iskrene namere sa njegovom kćerkom - rekao je izvor blizak Maši i dodao da su se mladi

provodili bolje nego ikad. Maša i Veljko u vezi su već nekoliko mjeseci a koliko su Veljkove namjere ozbiljne govori i vjerenički prsten koji je kupio Maši a u čijem odabiru je učestvovala i Ceca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana