Zorica pobjegla s pumpe ne plativši benzin

Agencije
Zorica pobjegla s pumpe ne plativši benzin

Pjevačica Zorica Marković sipala je benzin u svoj auto za 2.000 dinara i otišla sa pumpe, ne plativši. Kako pišu srpski mediji, pjevačica je pobjegla kolima kada je sipala gorivo, a zaposleni su istog trenutka premotali snimak kamera i zapisali registarski broj njenih tablica kako bi na sudu tražili odštetu.

Sve se dogodilo prije par dana oko pet časova pred zoru, kada se pjevačica vraćala iz svog restorana i nakon što je tražila da joj sipaju dvanaest i po litara benzina, razmijenila je evre i pobjegla sa pumpe.

 - Račun je bio dve hiljade dinara i niko nije očekivao da će Zorica, nakon što je razmenila evre, pobeći. Naročito što je u pitanju mala suma novca. Radnici su istog trenutka izvadili snimak kako bi ga sačuvali i pozvali nadležne da ispričaju šta se dogodilo - kaže izvor koji se našao na licu mjesta.

Sa druge strane, Zorica misli da je platila račun.

- Imala sam hiljadu dinara i 50 evra, pa sam ih pitala da li hoće da razmenim evre ili da mi sipaju manje benzina. Oni su pristali da mi daju dinare i uverena sam da sam platila račun. Da sam se setila da nisam platila, vratila bih se - tvrdi Markovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana