Ženi se Viktor Troicki?

Agencije
Ženi se Viktor Troicki?

Srpski teniser Viktor Troicki i njegova nova-stara djevojka manekenka Sofija Milošević ne mogu jedno bez drugog, a kako pišu mediji u Srbiji na ljeto planiraju i svadbu.

- Naše prvo zabavljanje bilo je na platonskom nivou jer sam tada bila baš mlada. Kada imate 16 godina, a imala sam baš toliko kada smo počeli da se zabavljamo, ne možete da pratite mladića koji ide iz jedne zemlje u drugu. Viktor je uvek bio divan mladić, a izrastao je u ozbiljnog čoveka -  rekla je prije nekoliko mjeseci Sofija.

Poljubac pomirenja pao je u maju prošle godine na reviji Biljane Tipsarević na kojoj je Sofija bila jedna od manekenki.

 - Sofija i Viktor su presrećni zajedno. Otkako su obnovili vezu, među njima nema sukoba i nesuglasica. Njih dvoje smatraju da više nemaju šta da čekaju, poznaju se dovoljno, a od letos i žive zajedno. Još ne znaju gde će svadba biti, a to im nije preterano važno. Svadba je planirana za leto, kada Viktor bude mogao da uskladi svoje obaveze -  rekao je izvor blizak paru. Još od svadbe Novaka i Jelene Đoković spekuliše se da bi ovaj par mogao da stane na ludi kamen, a da li će se to desiti u ljeto 2015. godine ostaje da se vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana