Željko Veliki brat: Ava mi se zgadila, ona je za mene ružan san

Agencije
Željko Veliki brat: Ava mi se zgadila, ona je za mene ružan san

Željko Stojanović je u ispovjedaonioci ispričao da ne može više da toleriše Avine ispade i da mu se nimalo ne dopada njeno ponašanje. Ništa lijepo ne misli ni o Sorajinim postupcima.

- Jedini problem imam sa Avom, ona mi je sada kao ružan san- rekao je blizanac.  

Njene promjene raspoloženja i emocija nikako ne shvata.
-  Rekao sam joj da ako me je voljela, što je čekala da Uroš izađe da bi počela nešto sa mnom. Samo se smije kad joj govorim u lice šta se dešavalo, kao ne priznaje. kaže da je zaljubljena u mene, iskreno me boli d**e, jer bi priznala neke stvari, a ne bi se pravila. Ona ima jednu verziju koja uopše nema veze sa istinom, i to me nervira, a kada joj kažem šta se desilo, ona se smije- nastvaio je Željko.  

Granicu njegove izdržljivost odavno je prešla.

- Nisam joj ja ni mama ni tata da je usmeravam, a od sinoć mi se zgadila. Rekla je sinoć da ako ja govorim istinu, ona izlazi, samo pravi cirkus, zgadila mi se. Ako opet bude pokušala da se lepi uz mene i da me gleda u oči kao neka povređena srna, oteraću je- bio je oštar blizanac.   

Ništa lijepo nije imao da kaže ni o Soraji za koju kaže da taktizira. 

- I Soraja se pravi fina, a kada popije i ona pokazuje s**e. Soraja će se malo probuditi, skakaće svako veče u bazen, pokazivaće s**e, a pred kamerama priča kao predsednik, sve strogo, fino- poručio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana