Zbog Gocinog sina intervenisalo 20 policajaca!

Blic
Zbog Gocinog sina intervenisalo 20 policajaca!

Sinoć nakon koncerta Ace Lukasa u „Areni" došlo je do incidenta ispred ove sportske hale

Naime, u jednom trenutku više od 20 policajaca otrčalo je ka jednoj masi gdje se odvijala tuča. Nešto kasnije utvrđeno je da je jedan od vinovnika ovog incidenta bio ni manje ni više nego sin poznate folk pjevačice Goce Božinovske.

Napetost između Gocinog sina, devetnaestogodišnjeg Mirka Šijana i još jednog nešto starijeg mladića mogla je da se primjeti i nakon intervencije policije, koja je spriječila dalji sukob, a šta je razlog ovog incidente sigurno ćemo uskoro saznati.

Inače, nakon što je intverenisala policija stvorila se manja gužva jer automobili iz prostora "Arene" nisu mogli da izađu. Milan Mitrović je bio samo jedan od onih koji nisu mogli da napuste ovu lokaciju i morao je da čekaju da se sredi stanje, a on je za to vrijeme ubijao dosadu tako što je nekoliko puta provozao svoj skupoceni bijeli automobil u krug oko "Arene" dok se zastoj na izlasku nije uklonio i dok nije dobio priliku da ode kući.

Inače, ovo nije prvi put da sin folk pjevačice učestvuje u tučama. Ranije je Goca Božinovska prilikom jednog incidenta u Budvi govorila da se njen sin nikada nije potukao i ispostavilo se da majka samo previše hvali svoga sina, jer smo sinoć dobili demanti o temperamentu njenog juniora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana