Zaratili Dado Glišić i Jelena Golubović?

Agencije
Zaratili Dado Glišić i Jelena Golubović?

Jelena Golubović i Dado Glišić umalo se nisu potukli u emisiji Lee Kiš samo zato što je pobjednica "Farme" kao sudija u šaljivoj igri dodijelila poen pjevaču Topalku, a ne njemu!

- Trebalo je da ocenim ko je od njih dvojice koga bolje nacrtao i rekla sam da je Topalko bolje predstavio Dada kao mešavinu njegovog lika i Saše Popovića, zbog čega se on uvredio. Nisam mu ništa ružno rekla, ali on meni jeste! Rekao je: "Ona će da me ocjenjuje, ona nema pameti! Topalko, ajmo!" - ispričala

 je Golubovićeva, za srpske medije  i naglasila:

- Postupio je kao dete u školi, kao da se ne radi o šali i kao da će te slike na aukciju. Strašno! Ogorčena sam i na voditeljku, koja je isekla pola emisije.

Kako neki portali prenose, Glišića je, navodno, Jelena uvrijedila tako što mu je u pauzi prišla i rekla: "Šta me gledaš, ti si debil", te da se on zbog toga iznervirao i otišao iz emisije. Ona to demantuje i tvrdi da nijednog trenutka ništa ružno nije rekla pjevaču iz Banjaluke. Njegovu stranu priče nismo čuli jer nije bio dostupan ni na jedan broj telefona poznat redakciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana