Za Lukasa organizovana rođendanska zabava

Agencije
Za Lukasa organizovana rođendanska zabava

Aci Lukasu je supruga Sonja Vuksanović organizovala rođendansku zabavu. Pjevač je, zahvaljujući ženi, 45. rođendan proslavio s porodicom i brojnim prijateljima u svom domu, gdje je bila proslava, pišu srpski mediji.

Za Acu je to bilo pravo iznenađenje, jer nije ni slutio da će ga, po povratku sa nastupa u Švajcarskoj, u kući sačekati svi oni koji mu znače, što ga je veoma obradovalo.

- Bilo je fenomenalno, odlično smo se proveli. Sonja je sve to organizovala, ja nisam ni znao. Kad sam video da su svi tu, bio sam u šoku, za mene je to bilo pravo iznenađenje! Sonja je pozvala sve moje dobre prijatelje sa kojima uvek slavim. Ne želim da otkrivam šta mi je ona poklonila, to ću sačuvati za sebe - rekao je Lukas.

Jedna od zvanica na veselju bila je i Svetlana Ceca Ražnatović. Među gostima su bili i Aco Pejović sa suprugom Biljanom, kao i Žika Jakšić sa ženom Dajanom.

Lukas je, inače, posljednjih nekoliko godina rođendan slavio s publikom u "Kombank areni", pa je ovo prvi put poslije dužeg vremena da ga obilježava s porodicom i prijateljima.

Viktor Troicki povodom suspenzije

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana